Ons aanbod

Jeugdwerk.info investeert in het jeugdwerk door het bieden van diensten aan Kerk en gemeenten, organisaties en jeugdwerkers.

Kerken en gemeenten bieden wij een totaal aanbod van activiteiten voor het jeugdwerk met de titel ‘A BOOST‘.

We Adviseren bij visie en beleidstrajecten maar ook bij werving en selectie van jeugdwerkers. We Begeleiden professionals in de kerk evenals teams met o.a. Beeldcoaching en Werkbegeleiding. We Ontwikkelen methoden, producten en events. We Onderzoeken uw jeugdwerk vanuit sociologisch maar ook pedagogisch of bijbeltheologisch perspectief. We Spreken tijdens kerkdiensten of vieringen. We Trainen tijdens instructies of cursussen.

Organisaties en Onderwijs bieden wij een flexibele schil en projectmatige inzet van professionals.

De betrokken experts zijn op projectbasis beschikbaar voor Ontwikkeling van materialen of producten, het Organiseren van activiteiten, het uitvoeren van Onderzoeksopdrachten, inzet van Specifieke expertise en bieden van Coaching aan professionals.

Jeugdwerkers in lokale gemeenten bieden wij Werkbegeleiding.

Uit eigen ervaring kennen we kracht maar ook de intensiteit van het werken in een vrijwilligers context. Vaak wordt het werk in een lokale gemeente getypeerd door hoge verwachtingen en een beperkte tijdsinzet. Daarbij is het essentieel om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij bieden persoonlijke werkbegeleiding waarbij we niet alleen sparring partner zijn maar ook een spiegel voor de jeugdwerker en de gemeente.